CIO Update Series
Analisten en experts
Howard Misser is spreker tijdens de CIO Update Series 'Zelfstandig Consultant'

Howard Misser

Zelfstandig Consultant
  FEB
  14

  CIO Summit Serie - IV - Security Without Compromise

  Driving Growth and Business Success in a Third Platform World
  SEP
  5

  CIO Summit Serie - II - Internet of Things - IoT to bring competitive advantage

  De rol van IoT raakt de gehele organisatie en de implementatie is niet iets waar je als CIO of IT-afdeling te licht over moet denken. Het vereist veel business inzicht en voorbereiding.
  DEC
  4

  CIO Summit Serie - III - Dawn of the Digital Economy

  Slimme bedrijven zien in dat digitale transformatie tegenwoordig noodzakelijk is en zeker onderdeel van je strategie moet zijn. Maar hoe pak je het aan en wat zijn belangrijke punten om op te letten?
  MEI
  30

  CIO Update - Cloud 2.0: The Way of the Platform

  A cloud driven business model
  NOV
  13

  Digitale Vasthoudendheid: Ontsnappen aan de Digitale Impasse

Howard is zelfstandig consultant, en adviseert en ondersteunt bedrijven bij het versmelten van business en technologie, zowel qua strategie als ontwikkeling. Hij gelooft dat deze versmelting het fundament vormt voor 'De Digitale Onderneming'. Momenteel is hij werkzaam bij RTL Nederland als Telecom Media Technology adviseur. 

Hij werkte onder andere bij Sanoma als CTO voor Sanoma Digital, bij Telfort als CTO voor Telfort Internet en bij KPN als operations manager voor de broadband dienstverlening. Eerder was hij bij KPN verantwoordelijk voor netwerkarchitectuur, en was hij onderzoeker aan de TU Delft en bij KPN Research.

Howard studeerde Elektrotechniek aan de TU Delft en specialiseerde zich in wireless communications. Zijn fascinatie ligt bij de paradigmaverandering die 'digitalisering' teweeg brengt. Howard heeft een passie voor zijn gezin, fotografie, muziek, literatuur en reizen.