CIO Update Series
Analisten en experts
Dominic  Trott is spreker tijdens de CIO Update Series 'Research Manager, European Security Research Team'

Dominic Trott

Research Manager, European Security Research Team
IDC
    FEB
    14

    CIO Summit Serie - IV - Security Without Compromise

    Driving Growth and Business Success in a Third Platform World

Dominic Trott is Research Manager voor het European Security Research team van IDC. Als Research Manager leidt Trott IDC’s Security team in de productie van gesyndiceerde onderzoek. Hij speelt een belangrijke rol in het leveren van op maat gemaakte onderzoeken, thought-leadership, go-to-market en lezingen voor het team.

 

Trott sloot zich aan bij IDC vanuit Pierre Audoin Consultants, waar hij zijn laatste  vier jaren doorbracht met focus op de security markt van de UK en recentelijk, onder leiding van de dochteronderneming van de U.K., onderzoek uit voerde naar security in de praktijk. Andere hoogtepunten zijn de toonaangevende PAC Nordic onderzoeksprogramma, UK public sector vertical coverage en de UK digitale transformatie in de praktijk.

 

Trott heeft meer dan 10 jaar ervaring in de IT-industrie als een analist, consultant en IT Services leverancier. Hij heeft een track record van klantondersteuning in een groot aantal industrieën in geheel Europa, met een nadruk op de UK en de Scandinavische landen. Naast IDC en PAC, heeft hij ook gewerkt bij CSC en GE Money.

 

Recente onderzoeken hebben betrekking op onderwerpen zoals beveiligingsplanning, Security Management en Threat Intelligence. Trott leverde ook een belangrijke bijdrage  aan de concurrentie analyse van 2013 van de UK rondom Cybersecurity die was opgesteld voor de Department for Business, Innovation and Skills (BIS). Trott heeft een BA (Hons) van de Nottingham Trent University in bedrijfsinformatiesystemen en heeft een level ITIL certificering behaalt terwijl hij werkte bij CSC.